iQUA

Aplicația IQUA – sincronizarea cu stația

Întrebări frecvente

Unde pot descărca aplicația iQUA?
Poți descărca aplicația din Magazinul Play (Android) sau din AppStore (iOS).
Nu mă pot conecta la rețea.
Resetează conexiunea la internet și încearcă să te conectezi la rețea din nou. Dacă nu reușești, contactează furnizorul de servicii de internet.
Mi-am uitat datele de conectare la iQUA.
Utilizează opțiunea „Ai uitat parola?” și urmărește instrucțiunile.
Cum pot sincroniza stația SMART Aquahome cu iQUA?
Urmărește instrucțiunile din videoclipul „aplicația iQUA – sincronizarea cu stația și funcții”
Ce informații sunt disponibile prin aplicația iQUA?
Prin aplicație ai acces la următoarele informații: consum instantaneu și mediu de apă (zilnic, săptămânal, lunar, anual), Alerte, Setări, Unități, Profil, Gestionarea datelor, Setări de confidențialitate, Manual de utilizare
Cât costă accesul la aplicația iQUA?
Accesul la aplicația iQUA este inclus în prețul dispozitivului AQUAHOME SMART.
Stația SMART Aquahome sincronizată cu aplicația iQUA poate fi operată de un router care funcționează la frecvența de 5 GHz?
În prezent, majoritatea routerelor acceptă 2 frecvențe: 2,4 GHz și 5 GHz. Stația SMART Aquahome asociată cu aplicația iQUA funcționează doar la 2,4 GHz.
Stația funcționează fără a avea aplicația iQUA instalată?
Da, fiecare stație AQUAHOME SMART funcționează 100% eficient fără sincronizarea cu aplicația iQUA de pe smartphone-ul proprietarului. Cu toate acestea, te încurajăm să utilizezi facilitațile oferite de aplicația iQUA pentru a urmări împreună cu familia consumul de apă la domiciliu și pentru a putea să o utilizezi mai conștient, precum și pentru a putea primi notificări cu privire la orice erori, epuizarea sării din stație sau consumul excesiv de apă.
Ce se întâmplă cu datele personale partajate cu aplicația iQUA?
Datele personale sunt colectate numai de către proprietarul aplicației (Ecowater Systems LLC) în scopul operării aplicației iQUA. Regulile detaliate pentru colectarea și stocarea datelor cu caracter personal sunt descrise în Politica de confidențialitate. Proprietarul datelor cu caracter personal are acces la acestea în orice moment și le poate gestiona, inclusiv să le șteargă.